Kwaliteit

Alle medewerkers van NL-PSY zijn aangesloten bij de hun beroepsverenigingen. Dit houdt in dat we ons als behandelaar conformeren aan de eisen, gedragsregels en richtlijnen betreffende het beroepsmatig handelen zoals ze in de beroepscodes staan omschreven. Deze beroepscodes zijn gebaseerd op de belangrijkste wet- en regelgeving maar ook op integriteit, respect, verantwoordelijkheid en deskundigheid. Cliënten zijn hierdoor beschermd tegen eventueel onzorgvuldig handelen van de behandelaar.

De beroepscodes zijn zowel een leidraad voor het beroepsmatig handelen als een bron van informatie over wat wel en niet verwacht mag worden van de behandelaar en tenslotte ook een maatstaf om het handelen van de behandelaar te kunnen toetsen in het geval er een klacht tegen hem of haar is ingediend. De inhoud van de beroepscodes zijn te vinden op de websites van de genoemde beroepsverenigingen.

De beroepscode garandeert geheimhouding en vertrouwelijkheid. Wij staan ingeschreven in het BIG-register  (BIG = Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en daarmee vallen we onder het medisch tuchtrecht.

Kwaliteitsstatuut

Vanaf 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van de Specialistische GGZ binnen de Zorgverzekeringswet verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken. NL-PSY is in het bezit van een goedgekeurd kwaliteitsstatuut  die voor onze organisatie van toepassing is.

Contact

NL-PSY
Fabrieksweg 4
Postcode 7902 NM Hoogeveen

0528-769033

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.