Volwassenen

De zorg die NL-PSY biedt in de Gespecialiseerde GGZ (SGGZ) is bedoeld voor mensen met ernstige, complexe problemen die een matige tot ernstige negatieve invloed hebben op hun functioneren, zoals ADHD, angsten of traumaverwerking. Het gaat om problemen die u flink belemmeren in uw functioneren in één of meer van de levensgebieden: thuis, familie, vrienden, school of werk. Misschien heeft u deze problemen al langere tijd. Misschien gaat het om een combinatie van problemen die met elkaar verweven zijn. De duur van de behandeling is afhankelijk van de ernst en aard van uw klachten. Vaak gaat het om langdurige en intensieve psychotherapeutische hulp. Herkent u bovengenoemde voorbeelden in uw eigen functioneren? Laat u of dan verwijzen door uw huisarts naar NL-PSY. Bij ons bent u in goede handen.

Hoe helpen wij u?

Nadat wij een verwijsbrief hebben ontvangen volgt de intake-fase. Tijdens de intake maakt u kennis met één van onze behandelaars (meestal een psycholoog of orthopedagoog) en wordt uw klacht in kaart gebracht. Er wordt in veruit de meeste gevallen een behandelvoorstel gedaan. Is dit niet het geval, dan wordt er samen met u gekeken naar de volgende stap, bijvoorbeeld een vervolggesprek of verder onderzoek. Gaandeweg de behandeling wordt het behandelplan geëvalueerd en zonodig bijgesteld. Wanneer de doelen voldoende bereikt zijn, wordt in onderling overleg de behandeling afgesloten. Voor een uitgebreide beschrijving voor wat u kunt verwachten kunt u ook onze werkwijze raadplegen.

Contact

NL-PSY
Fabrieksweg 4
Postcode 7902 NM Hoogeveen

0528-769033
Corona maatregelen

Corona maatregelen

Geplaatst op: 2021-01-31

Wij hebben maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen en tegelijkertijd onze zorg te continueren. Houd u rekening met de volgende zaken: U bent welkom als u geen c...

Lees meer Meer nieuws
Aandacht voor jongeren met een depressie

Aandacht voor jongeren met een depressie

Geplaatst op: 2017-01-10

23 januari 2017 – Depressie onder jongeren. Iedere puber zit weleens met zichzelf in de knoop. Maar wat als je kind echt depressief is? Eén op de vijftien jongeren lijdt aan depressies. Psychiater Es...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.