Aanmelden clienten

Voor aanmelding bij NL-PSY is een verwijsbrief nodig van uw huisarts. In de verwijsbrief staan enkele persoonsgegevens en informatie over uw klachten. Deze informatie hebben wij nodig voor het eerste gesprek.

Zodra wij de verwijzing ontvangen hebben nemen wij binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op om een eerste afspraak te plannen.

Als wij u telefonisch niet kunnen bereiken, dan sturen wij u een brief met een voorstel voor de eerste afspraak.

Voor vragen kunt u bellen met 0528-769033. Krijgt u de voicemail dan kunt u uw naam en telefoonnummer waarop u wilt worden teruggebeld inspreken.

Ook kunt u contact opnemen via info@nl-psy.nl of, tenslotte, door het invullen van onderstaand formulier.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

NL-PSY
Fabrieksweg 4
Postcode 7902 NM Hoogeveen

0528-769033
Corona maatregelen

Corona maatregelen

Geplaatst op: 2021-01-31

Wij hebben maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen en tegelijkertijd onze zorg te continueren. Houd u rekening met de volgende zaken: U bent welkom als u geen c...

Lees meer Meer nieuws
Aandacht voor jongeren met een depressie

Aandacht voor jongeren met een depressie

Geplaatst op: 2017-01-10

23 januari 2017 – Depressie onder jongeren. Iedere puber zit weleens met zichzelf in de knoop. Maar wat als je kind echt depressief is? Eén op de vijftien jongeren lijdt aan depressies. Psychiater Es...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.