Over ons

Mijn naam is Pieter Raap, ik ben psychiater en kinder- en jeugdpsychiater van beroep. In 2007 heb ik in Hoogeveen het Centrum voor Jeugd, Gezin en Psyche opgericht. Het is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) waar onderzoek, diagnostiek, advies, begeleiding en behandeling van psychische klachten wordt geboden. 

Inmiddels is de organisatie onder de nieuwe naam NL-PSY uitgegroeid tot een GGZ-instelling met meer dan 25 medewerkers die werkzaam zijn in Dedemsvaart, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Zwolle en hulp bieden aan kinderen, jongeren, gezinnen, volwassenen en ouderen. Hierbij kan het gaan om uiteenlopende problemen zoals angst, somberheid, slapeloosheid, concentratieproblemen, druk gedrag, sociale onhandigheid, relatieproblemen, opvoedingsproblemen en problemen in het gezin en op school. 

In mijn werk als psychiater en praktijkhouder hecht ik veel belang aan het creëren van een positieve, vriendelijke en vooral open sfeer waarbinnen de genoemde zorg kan plaatsvinden. Deze zorg is zorgvuldig en toegesneden op uw specifieke verhaal.

Denkt u erover na om psychologische hulp in te schakelen, kijk dan eens verder op onze website. Voor vragen kunt u bellen, een e-mail sturen of het contactformulier op deze site invullen.

Contact

NL-PSY
Fabrieksweg 4
Postcode 7902 NM Hoogeveen

0528-769033
Corona maatregelen

Corona maatregelen

Geplaatst op: 2021-01-31

Wij hebben maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen en tegelijkertijd onze zorg te continueren. Houd u rekening met de volgende zaken: U bent welkom als u geen c...

Lees meer Meer nieuws
Aandacht voor jongeren met een depressie

Aandacht voor jongeren met een depressie

Geplaatst op: 2017-01-10

23 januari 2017 – Depressie onder jongeren. Iedere puber zit weleens met zichzelf in de knoop. Maar wat als je kind echt depressief is? Eén op de vijftien jongeren lijdt aan depressies. Psychiater Es...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.