No-Show

Wanneer u niet op de afspraak kunt verschijnen, verzoeken wij u dit ons zo snel mogelijk te laten weten. Immers, de wachtlijsten zijn lang, iemand anders kan in uw plaats een afspraak krijgen. Een gemiste afspraak zonder tijdige afmelding (minimaal 24 uur van tevoren) noemen wij een ‘no-show’. Bij een no-show zonder (tijdig) bericht ontvangt u een no-show factuur met een aangepast tarief: € 30,= voor een reguliere (behandel) afpraak, en € 60,= voor een intake afspraak.

Let op: uw zorgverzekeraar vergoedt een no-show factuur niet.

Mocht u onverhoopt niet op uw afspraak kunnen verschijnen, vragen we u om dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of per mail kenbaar te maken aan uw behandelaar. Wanneer u de gegevens van de behandelaar niet hebt, dan graag via ons secretariaat: info@nl-psy.nl . De afspraak wordt dan uit de agenda verwijderd. Uw behandelaar zal contact met u opnemen voor een nieuwe afspraak. Er wordt dan géén no-show tarief berekend.

Bij herhaaldelijk afzeggen, kan het zijn dat wij uw behandeling stopzetten en wordt uw verwijzer geïnformeerd.

 

 

 

Contact

NL-PSY
Fabrieksweg 4
Postcode 7902 NM Hoogeveen

0528-769033

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.