Geneesmiddelen mee op reis

Niet alle medicijnen kunt u zomaar meenemen op uw vakantie naar het buitenland. Voor een aantal landen binnen de EU volstaat een zogeheten Schengenklaring. Voor sommige andere landen kan er een Engelstalige medische verklaring worden opgesteld. Hieronder vindt u een brochure met meer informatie over het meenemen van medicijnen op vakantie:

Brochure “Geneesmiddelen op reis”

Wij adviseren u om In verband met bovenstaande, indien nodig, uw behandelaar op de hoogte te stellen van uw vakantieplannen, bij voorkeur minstens 6 weken voor vertrek.

Contact

NL-PSY
Fabrieksweg 4
Postcode 7902 NM Hoogeveen

0528-769033
Corona maatregelen

Corona maatregelen

Geplaatst op: 2021-01-31

Wij hebben maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen en tegelijkertijd onze zorg te continueren. Houd u rekening met de volgende zaken: U bent welkom als u geen c...

Lees meer Meer nieuws
Aandacht voor jongeren met een depressie

Aandacht voor jongeren met een depressie

Geplaatst op: 2017-01-10

23 januari 2017 – Depressie onder jongeren. Iedere puber zit weleens met zichzelf in de knoop. Maar wat als je kind echt depressief is? Eén op de vijftien jongeren lijdt aan depressies. Psychiater Es...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.