Openingstijden

De locaties van NL-PSY in Hoogeveen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wij zijn op werkdagen 's ochtends telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur en 's middags van 14.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden kunt u een voicemailbericht inspreken. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt bellen wij u terug. Als u 's avonds, op feestdagen of in het weekend spoedig hulp nodig heeft, dan vragen wij u uw eigen huisarts of de huisartenpost te bellen.

Spreekuur is op alle locaties alleen op afspraak. In sommige gevallen is het mogelijk buiten de reguliere openingstijden met uw behandelaar af te spreken. 

Contact

NL-PSY
Fabrieksweg 4
Postcode 7902 NM Hoogeveen

0528-769033
Corona maatregelen

Corona maatregelen

Geplaatst op: 2021-01-31

Wij hebben maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen en tegelijkertijd onze zorg te continueren. Houd u rekening met de volgende zaken: U bent welkom als u geen c...

Lees meer Meer nieuws
Aandacht voor jongeren met een depressie

Aandacht voor jongeren met een depressie

Geplaatst op: 2017-01-10

23 januari 2017 – Depressie onder jongeren. Iedere puber zit weleens met zichzelf in de knoop. Maar wat als je kind echt depressief is? Eén op de vijftien jongeren lijdt aan depressies. Psychiater Es...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.