Kosten en tijdsduur van uw behandeling

Sinds dit jaar zenden verzekeraars een overzicht van de kosten die wij hebben gedeclareerd aan onze clienten.

Soms zijn onze clienten verbaasd over de kosten en over onze tijdsinvestering. Wij zijn een medische instelling met wetenschappelijk- en HBO opgeleide medewerkers. Wij zijn bovendien gebonden aan wettelijke regels. Zo betekent een kort telefoongesprek met u al het openen van onze systemen, het gesprek zelf, eventueel overleg met een mede- of regiebehandelaar, noteren, controle van de juistheid van de gegevens en afsluiten: veel handelingen naar aanleiding van een kort telefoontje. De tijdsduur registreren wij.

De tijdsregistratie bestaat in ieder geval uit:

Openen van een dossier en invullen van uw gegevens

Afspraak maken, uitnodiging verzenden

Intakegesprek

Uitwerken van de gegevens, behandelplan opstellen

Bespreking in het team (multidisciplinair overleg)

Uitnodigen voor een vervolg afspraak

Vervolg afspraken met opnieuw administratieve tijd

Ook tussen de afspraken door vindt vaak overleg plaats, wij werken multidisciplinair en maken gedurende de behandelingen gebruik van elkaars kennis. Daarnaast zijn vaak meerdere disciplines betrokken bij uw behandeling.

Daarom is een gesprek met u als client veel meer dan een gesprek.

Contact

NL-PSY
Fabrieksweg 4
Postcode 7902 NM Hoogeveen

0528-769033
Aandacht voor jongeren met een depressie

Aandacht voor jongeren met een depressie

Geplaatst op: 2017-01-10

23 januari 2017 – Depressie onder jongeren. Iedere puber zit weleens met zichzelf in de knoop. Maar wat als je kind echt depressief is? Eén op de vijftien jongeren lijdt aan depressies. Psychiater Es...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.